Valokuvaukset Uudenmaan alueella

Kuvausstudio sijaitsee Lauttasaaressa, Helsingissä.
Studiolla on kätevää kuvata pienet ja keskisuuret kohteet esim. tuotteita yrityksesi kotisivuille, verkkokauppaan tai kuvastoon.

Keskustele valokuvauksesta kanssani  040 544 2420

Monikäyttöisessä ammattistudiossa hoituvat helposti niin henkilöstö- ja tuotekuvaukset kuin haastavammat kuvauksetkin.

Kuvaukset onnistuvat helposti myös asiakkaiden omissa tiloissa ja milijöössä ulkona tai sisällä. Studiovarusteet kulkevat myös asiakkaan luokse, asiakkaan luona on mahdollista kuvata isokokoisemmat ja painavammat tuotteet, jotka on hankala toimittaa studiolle, sekä ruokakuvat.

Tuotekuvaus, mainoskuvaus, henkilöstökuvaus, vuosikertomuskuvaus, kuvapankkikuvaus, tapahtumakuvaus, miljöökuvaus, aikakauslehtikuvaus, muotikuvaus, toimitilakuvaus. Kaikki kuvaukset onnistuvat.

Yrityskuvat kilpailukykyiseen hintaan, hyvää ja laadukasta palvelua.

Tuotekuvauksen tarkoitus on antaa ostajalle kuva tuotteesta ja myydä. Fyysisissä tuotteissa usein aliarvioidaan tuotekuvauksen tärkeys ja luotetaan ainoastaan tuotekuviin. Laadukkaat tuotekuvat  kertovat asiakkaalle tuotteen materiaalista, soveltuvuudesta ja kestävyydestä. Joka on tärkeää, mutta kuvasta ei aina välity kaikki, mitä tuotteesta halutaan tietää. Tuotekuvauksessa on hyvä käydä koko, väri ja tietoa valmistajasta.

Palveluita tarjoavan yrityksen tuotekuvaus on tärkeää. Palvelusta on vaikea antaa kuvaa visuaalisesti, minkä takia kuvauksen tulisi informoida asiakasta palvelusta mahdollisimman hyvin. Palvelun tuotekuvauksessa on tärkeää, että asiakkaalle annetaan tieto siitä, millaista palvelua saa, keille palvelu on tarkoitettu ja ketkä palvelua antaa.

Älä kopioi tuotekuvauksia! Hakukoneet pudottavat saman sisältöisiä sisältäviä sivuja hakutuloksissa alaspäin. Pyri siis välttämään tuotekuvausten kopiointia.

Ei tylsiä tuotekuvia, voin luoda ja suunnitella teille oman brändinne mukaisia luovia kuvauksia. Teen asiakkaillenne selväksi, että tuotteitanne kannattaa ostaa, koska kuvat kertovat tuotteiden ja palveluidenne erinomaisuudesta.

Rakennatko tai vuokraatko toimitijoja vai kaipaavatko toimitilasi muuten markkinointia? Katsotaan parhaat kuvakulmat, valaistaan ja kuvataan tai videoidaan ne. ammattilaisen toimesta tilasi saavat uudenlaista kiinnostavuutta.

Henkilökuvaukset pitävät yrityksenne tunnettavuuden ajan tasalla ja nostavat imagoa, valokuvauksella näytät arvostavasi henkilöstöä. Henkilökuvat voivat olla esim. kasvo-, kokovartalo- tai puolivartalokuvia.

Onko yritykselläsi tehokas tuotantoprosessi tai uusia koneita, jotka ovat nopeuttaneet työtänne? Näytä osaamisenne myös asiakkaalle. Annat yrityksestäsi vireän ja tehokkaan kuvan.

Kuvaan myös erilaisia palvelu- ja koulutustilanteita, näin luodaan kuvaa ja näyttöä esim. verkkosivuillanne asiantuntevasta yrityksestä.