Kuvaukset suoritetaan Uudenmaan alueella. Asiakkaina on mm. pienyritykset, maahantuonti- ja vientiyritykset, mainostoimistot sekä lehtitalot. Kuvausalueina on henkilö-, mainos-, ruoka-, sisustus-, muoti- ja tuotevalokuvaukset, studiolla sekä milijöössä.

Tuote- ja henkilövalokuvaukset

Erilaisia mainos-, henkilöstö- ja tuotekuvauksia. Kuvat ovat merkittävässä roolissa asiakkaan muodostaessa mielikuvaansa yrityksestä. Haluatko antaa yrityksestä ulospäin luotettavaa ja asiantuntevaa kuvaa, panosta silloin viestinnässäsi ensiluokkaiseen kuvamateriaaliin!

Yritykselle kerrytetty laadukas kuvapankki helpottaa myös merkittävästi yrityksen myyntiä ja lisää tunnetavuutta. Yrityksesi voi erottua hyvinkin edukseen omaperäisellä kuvamateriaalilla esimerkiksi some-viestinnässä.

Mainoskuvissa käsittelemään kuvat mahdollisimman myyviksi ottaen huomioon asiakkaan tarpeen ja vaatimukset. Mainoskuvatarkoitukseen kuvattuja kuvia voidaan muokata kuvankäsittelyohjelmalla asiakkaan toiveiden mukaisesti eri tavoin. Mainoskuvaa voidaan myös rakentaa useammasta eri kuvasta tai elementistä niitä yhdistellen ja muokaten. Näin saadaan aikaiseksi vaikuttavia ja informatiivisempia kuvia. Harkiten ja huolellisesti toteutettu muokkaus on erinomainen keino luoda joukosta erottuvia, pysäyttäviä kuvia.

Hyödyllistä tuotekuvaus on toimialoilla, joissa tuotteen ulkonäkö ja design ovat ratkaisevia sekä houkuttelevia tekijöitä. Tuotteet joita näytetään asiakkaalle kuvan muodossa ennen ostopäätöstä vaativat kiinnostavat ja mieleenpainuvat laadukkaat tuotekuvat. Tällaisia tuotteita ovat mm.

  • Ruoka- ja ravintola-annokset
  • Verkkokauppojen ja postimyyntiyritysten tuotteet
  • Palvelut ja tuotteet, joissa asiakas ostaa jonkin fyysisen, mutta ennalta vaikeasti hahmotettavan muutoksen (kampaukset, meikkaukset, kosmeettiset tuotteet ja kodin remontit)
Tuotekuvauksen ja videoinnin merkitys liiketoimintaan kannattaa myynnin edistämiseksi huomioida.