Kirjan tai lehden kansikuvitus – ensivaikutelma

Kansi antaa lukijalle tärkeän ensivaikutelman kirjasta. Se on kirjan mainonnan väline ja myyntipakkaus ja sellaisena sen pitäisi olla mahdollisimman houkutteleva.

Etukansi on se, jonka näkee ensimmäiseksi kirjakaupoissa, mainonnassa ja nettikaupoissa ja joka saa eniten huomioarvoa.
E-kirjassa on ainoastaan etukansi. Kanessa kannattaa huomioida kannen mielenkiintoisuus ja kiinnostavuus internetissä kuten verkkokirjakaupoissakin, Joka lisää kirjan myyntiä.

SGS Fimkolle Q-tiitus on tehnyt esitteitä sekä henkilöstökuvauksia.
SGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja tinkimättömyydestä. Voit luottaa kansainvälisiin asiantuntijaryhmiimme, jotka tarjoavat asiantuntevia yritysratkaisuja nopeampaan, yksinkertaisempaan ja tehokkaampaan liiketoimintaan riippumatta sijainnistasi ja alastasi. yritykseen voit tutustua tästä.

Profelec Oy:lle on  Q-tiitus on tehnyt profelec.fi sivustot ja esitteitä. Profelec Oy on ammattielektroniikan maahantuonti-, myynti- ja markkinointiyritys. Yritys toimittaa mittauslaitteita ja – järjestelmiä teollisuuteen, tutkimus- ja koulutuskäyttöön sekä julkisille laitoksille. Yritys edustaa alan johtavia kansainvälisiä toimittajia. Profelec Oy tarjoaa laajan valikoiman automaation ja elektroniikan laitekomponentteja sekä kenttäväylä tuotteita, ohjausjärjestelmiä ja erikoisliittimiä.