Tuotekuvauksen tarkoitus on antaa ostajalle kuva tuotteesta ja myydä.

Siksi tuotekuvauksen suunnittelu on erittäin tärkeää riippumatta siitä, mitä tuotteita myydään.

Fyysisissä tuotteissa usein aliarvioidaan tuotekuvauksen tärkeys ja luotetaan ainoastaan tuotekuviin. Laadukkaat tuotekuvat ovat erittäin tärkeitä, mutta kuvasta ei aina välity kaikki, mitä asiakas halutaan tuotteesta tietää.

Tuotteesta on hyvä käydä ilmi kenelle tuote on tarkoitettu, koko, väri, tekniset ominaisuudet ja tietoa valmistajasta.

Palveluissa tuotekuvaus on tärkeä. Palvelusta on vaikea antaa kuvaa visuaalisesti, minkä takia tuotekuvauksen tulisi informoida asiakasta palvelusta ja palvelun tasosta mahdollisimman hyvin. Palveluiden kuvauksessa on hyvä huomioida, mitä palvelulla saa, milloin ja missä.

Hakukonenäkyvyyttä tuotekuvauksilla

Älä kopioi tuotekuvauksia! Hakukoneet sakottavat duplikoiduista verkkosivusisällöstä ja pudottavat duplikaatteja sisältäviä sivuja hakutuloksissa alaspäin. Älä tyydy tuotekuvauksessa tylsyyteen. Kuvaukset voidaan personoida yrityksesi mukaiseksi.

Nyt tuotekuvaukset kuntoon ! Ota yhteyttä. Saat nopeasti kustannusarvion kuvauksesta.

Kuvissa mm.  Korttilinna Oy:lle tehtyjä kuvauksia.
Yritys on muovikorttialan huippuammattilainen ja erikoistunut muovikorttien valmistukseen. Korttilinnan tuotteisiimme kuuluvat henkilökortit, työmaakortit, kuvalliset tunnisteet sekä jäsenkortit, kanta-asiakaskortit ja muut muovikortit. Muovikorttien lisäksi muovikorttitulostimet ja erilaiset korttitarvikkeet korttipidikkeistä kaulanauhoihin ja kulunvalvonta-jojoihin ovat osa tuotevalikoimaamme.

Korttilinna toimittaa myös muovikortteihin liittyviä kokonaisratkaisuja, kuten id-järjestelmiä sekä kanta-asiakas- ja lahjakorttijärjestelmiä. Jos yrityksellänne on tarvetta tutustu Korttilinna nettikauppaan!