Kuva viestii asiansa osaavasta yrityksestä ja yhteisöstä

Henkilökuviin panostaminen on nopea tapa vahvistaa yrityksen imagoa.

Stabiili Oy:lle rakennukselle tehtyjä henkilöstökuvauksia sekä lisäksi suunniteltu työmaantauluja sekä tienvarsikylttejä.
Stabiili on  kotimainen vakavarainen rakennusliike. Stabiili Oy:lle on myönnetty Avainlippu –merkki, ja näin ollen yritys pyrkii tukemaan ja käyttämään kotimaista työvoimaa. Rakennuskohteissa käytettävissä materiaaleissa yritys pyrkii suosimaan paljon kotimaista. Ulkomailta yritys tilaa vain sellaiset tuotteet ja materiaalit, joita Suomesta ei saa. Kotimainen rakentaminen ja sen tukeminen on meille sydämen asia. Stabiilin tuotantoon voit tutustua tästä.

RE/MAX välittäjille tehty henkilöstökuvauksia. RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju.
RE/MAX toimii 40 vuoden kokemuksella yli 90 maassa noin 6 500 toimiston ja noin 90 000 välittäjän vahvuudella. Yritys on markkinajohtaja peräti 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa perhettä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Henkilö. ja tuotekuvaukset Kelosound Oy:lle
Yritys on luonut KELOSOUND®-tuotteen, halattavan, värähtelevän ja soivan kelopuusta valmistetun äänipuun tuodakseen luonnon lähemmäksi ihmistä. KELOSOUND® on uusi äänitaide- ja design-tuote joka soittaa suomalaisen luonnon ja eläinten ääniä. Ääniä soitetaan ja ohjataan äänipuusta mobiiliapplikaation avulla ja lisää uusia ääniä voi ladata applikaatioon KELOSOUND® äänipankista. Jokainen ääni tai äänimaisema sisältää tarinoita, runoja ja valokuvia suomalaisesta mytologiasta. Äänet on tehnyt ja KELOSOUND® tuotteen luonut äänitaiteilija Kirsi Ihalainen. Tutustu yrityksen tuotteisiin tästä.